Satsa på datorryggsäck till resan

Om du gillar att resa och vill ta med dig din dator eller surfplatta är det klokt att investera i en riktig datorryggsäck. Du använder den för att skydda din dator, men kan naturligtvis också fylla den med andra saker. Praktisk på både resan och i vardagen.

 

Datorryggsäck

En datorryggsäck är en god investering både för vardagen och resan. Du kan röra dig mycket friare när du har datorn på ryggen, än om du har den i en vanlig datorväska. Du kan även känna dig tryggare med att datorn inte kommer skumpa eller skadas om du använder en riktigt bra ryggsäck som är utformad för att skydda din dator. När du rör dig vill du vara fri. Du ska åka till London med jobbet eller så är du ute och reser. Då är det enkelt att ha datorn i en datorryggsäck. Du kan upptäcka staden, utan att behöva bry dig om din dator. Den är skyddad från både regn och stötar och sitter säkert fast på din rygg. När du ska arbeta, som på ett kafé eller en restaurang, tar du bara fram ryggsäcken. Datorryggsäckar från märken som Samsonite och American Tourister är också mycket snygga. De finns i klassiska färger som svart och mörk marinblå. De tar ingen uppmärksamhet och ger ett professionellt intryck. Gå in på sajten Resväskor och hitta din datorryggsäck för en funktionell vardag och sköna resor.

Fördelar med datorryggsäcken

Det finns flera fördelar med en designad datorryggsäck. Först och främst skyddar du din dator mycket bättre än om du har den i en vanlig ryggsäck. Du väljer en ryggsäck utifrån din dators skärmstorlek. De flesta datorryggsäckar utgår från 15,6 tum. Den ryggsäcken passar även dig som har en mindre dator. I datorryggsäcken får du också plats med en surfplatta, böcker, kollegieblock och andra kontorsmaterial som du behöver. Många av oss gillar ju att både ha Ipad och dator med oss på resan och till vardags. Det är också mycket mer ergonomiskt att bära datorn på ryggen än att ha den i en datorväska över axeln. Du kommer gå mer balanserat och använda musklerna på ett bättre sätt. Förutom att du också har händerna fria. Det är skönt när du reser: du drar din resväska med ena handen och håller mobilen eller biljetterna i den andra. Din dator är trygg på din rygg. Till de flesta datorryggsäckar ingår också regnskydd. Du är i Rom och det börjar att spöregna. Men du behöver inte oroa dig för din dator då den skyddas av regnskyddet.

Köp rätt datorryggsäck för dig

Det finns datorryggsäckar i olika prisnivåer. Det mest kvalitativa märket är Samsonite som har många datorryggsäckar som du kan välja mellan. Men även det lite billigare märket American Tourister har mycket att erbjuda. Det är också smart att satsa på en datorryggsäck med flaskhållare, så behöver du inte hålla vattenflaskan i handen när du strosar runt i en ny stad. Vissa väskor har också smart sleeve, vilket innebär att du kan sätta fast datorryggsäcken på en vanlig resväska.